Salariu de 11.000 de euro net/lună la stat! Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte câștigă de patru ori mai mult decât președintele Iohannis

Data:

De patru ani, ieșeanca Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI Radu Timofte, se află la timona Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA (CNCIR). A supraviețuit în funcție tuturor guvernărilor: PSD, PNL, PNL-USR-UDMR, PSD-PNL-UDMR.

Dar marea lovitură financiară abia acum o dă, potrivit ReporterIS: are o remunerație fixă lunară de 37.200 lei (brut), adică aproximativ 22.000 lei bani în mână. La care se adaugă, aferent îndeplinirii criteriilor de performanță pentru anul trecut, încă 669.600 lei brut. Cu indemnizația fixă și cu cea variabilă, reiese o medie lunară netă de 54.000 lei = peste 11.000 de euro.

Ce pregătire are nepoata fostului șef SRI Radu Timofte

Timofte, absolventă a universității private „Petre Andrei” din Iași, cu carieră în Ministerele Economiei și Energiei, și-a îmbogățit CV-ul cu felurite cursuri la Academia Națională de Informații și Universitatea Națională de Apărare.

Continuarea, în ReporterIS!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: