Salman Rushdie a fost scos de pe ventilator şi vorbeşte. Înjunghiat de 15 ori

Data:

Scriitorul Salman Rushdie a fost scos de pe ventilator şi vorbeşte după ce a fost înjunghiat vineri la o conferinţă la New York, relatează DPA.

Scriitorul britanico-american Aatish Taseer a menţionat într-o postare pe Twitter, între timp ştearsă, că bărbatul în vârstă de 75 de ani „a fost scos de pe ventilator şi vorbeşte (şi glumeşte)”, fapt confirmat de agentul autorului, Andrew Wylie.

Citește și: Atacul asupra Salman Rushdie: suspectul Hadi Matar, acuzat de tentativă de omor

Wylie a afirmat anterior că Salman Rushdie este conectat la ventilator şi şi-ar putea pierde un ochi după ce a fost înjunghiat în braţ şi în ficat în timpul atacului.

Citește și: Salman Rushdie. Poveștile sunt întotdeauna nemuritoare

Autorul britanic de origine indiană, al cărui roman „Versetele satanice” a dus la ameninţări cu moartea din Iran în anii 1980, era pe cale să susţină vineri un discurs la o conferinţă în New York când a fost atacat.

Bărbatul inculpat pentru înjunghierea lui a pledat sâmbătă „nevinovat” la acuzaţiile de tentativă de crimă şi asalt.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU
  1. Se naste o noua legenda .Un premiu Nobel pentru Literatura sau o distictie cit de cit similara ii va fi atribuita , un intelectual de forta , autorului „ Legendelor satinice „care va deveni unul dintre vectorii de imagine ce va condamna terorismul fie el in ultima instanta si cel asimilat terorismului de Stat .Zelenski este deja legenda avind in portofoliul imaginii, la nivel universal , stiinta de a creea „Eroul” .Linga el se pozitioneaza nimeni altul decit Rushidie si impreuna isi vor pune amprenta peste anii ce vin tavalug peste noi .Aducind linga actorul Presedinte„ Erou al Ucrainei si al lumii intregi ” intelectualul de forta ce este Salman Occidentul reuseste sa impregneze si sa uneasca intreaga scena politica mondiala cu micile exceptii care deja confirma regula . Sub sceptrul aproape octogenarului J.R .Biden intreaga omenire se schimba .„Nu este pentru cine se potriveste ci este pentru cine se nimereste” . H. Clinton ,cistigatoare a votului universal in alegerile din SUA ,pierde alegerile neputind trece bariera sistemului de vot American( un lucru aproape imposibil de realizat ) si Rusia reuseste, astfel, sa isi fidelizeze un numar mare de conducatori Occidentali ce ii lasau cale libera spre a propune umanitatii atit de multul dorit Comunism mascat in Iliberalism . Am avut patru ani in care totul se putea prabusi .Nu s-a intimplat asa . JR.Biden, de niciunde, cistiga scrutinul electoral si devine Presedintele SUA atit de mult dorit de Europa . Acum Europa a intervenit decisiv .Decuplarea de Rusia devine totala .China se va dezice curind de ambitiile Moscovei .Imaginea lui Rushidie va umple paginile de ziar din intrega lume .Inca un punct bifant pe linga multe altele ,din noianul de actiuni vizibil acum premeditate si bine puse la punct de inteleptii Occidentului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related