Sărbători cu pielea pe băţ. Trusa „Pelerinul Vigilent”

Data:

Octombrie e luna mustului, a tulburelului şi, urmare logică, a sărbătorilor de orice fel (plus că este şi perioada de vârf a infectării cu virusul nunţilor, că în curând intrăm în Postul Crăciunului); vinul e ieftin şi cheful de veselie este mare, aşadar multe aşezări profită de context, în funcţie de posibilităţi şi de infectări, de la caz la caz. Informaţii de la corespondenţii ziaruldeiasi.ro împrăştiaţi prin toată ţara, în cele ce urmează.

„Pelerinul Vigilent”, trusa pentru Sărbători liniştite

Un mic întreprinzător din Consumatori a întâmpinat pelerinii sosiţi la sărbătoarea localităţii cu o ofertă de nerefuzat: trusa „Pelerinul Vigilent”, cu tot ce are nevoie un pelerin; mai multe ne spune chiar el:

– Bună ziua! Explicaţi, vă rog, ce conţine trusa.

– Întâi de toate, o pelerină…

– Pelerină de ploaie, bănuiesc, nu?

– De ploaie, că mulţi pelerini vin cu pelerinele lor, cu nevestele, adică, deci n-au voie nici măcar să se uite mai aşa la vreo pelerină străină, că şi-o iau imediat! Trusa mai conţine accesorii care ajută pelerinii să facă faţă condiţiilor.

Articolul integral, în ziaruldeiasi.ro!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related