Scandal între Protecția Consumatorilor și STB pe starea tehnică a tramvaielor din București

Data:

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, a acuzat conducerea Societății de Transport București, privind starea tehnică a tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor.

Directorul general al STB, Adrian Criț, a răspuns ironic lui Horia Constantinescu, președintele ANPC, sugerându-i să extindă activitatea instituției și peste graniță, pentru a scoate din circulație tramvaiele din Budapesta, Viena, Varșovia sau Berlin.

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, a lansat marți acuzații grave la adresa conducerii Societății de Transport București, privind starea tehnică a tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor.

Directorul general al STB, Adrian Criț, a demontat pentru Club Feroviar toate aceste afirmații și i-a sugerat ironic lui Horia Constantinescu să extindă activitatea ANPC și peste graniță, pentru a scoate din circulație tramvaiele din Budapesta, Viena, Varșovia sau Berlin.

Continuarea în Club Feroviar.

Controlul ANPC a fost folosit politic de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat în legătură cu nemulţumirile exprimate de Nicuşor Dan privind acţiunile Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marcel Ciolacu a spus: „Să-şi dea demisia cel mai bine şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de tortura de a-şi duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului”.

„E depăşit total de această funcţie şi de atribuţiile şi de calitatea”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Nu stiu cum este organizata STB, dar ar trebui sa aiba un control de calitate inainte de plecarea in tura. De asemenea, vehiculele ar trebui clasificate, la vedere, dpdv al calitatii interiorului, si ar trebui de asemenea postata data probabila de inlocuire sau modernizare.
    Ati vazut cine este la conducerea ANPC?! Un mardeias securist si PSDist, care nu are nici un fel de calificare pentru acea pozitie: https://www.promptmedia.ro/2022/01/horia-miron-constantinescu-din-nou-presedinte-al-anpc/?msclkid=df11fa9fd05c11ec8b780c07814d69c5&fbclid=IwAR3S82IUlXtRVxM8v_w3hnPV_Br4UX9Q_n18MrTPty4ccPhobyH9wK1phL8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...