Scenariile de funcționare a școlilor și grădinițelor în noul an. Ce se întâmplă la apariția unui caz de COVID-19, într-o clasă

Data:

Noul an școlar începe și de data aceasta sub semnul pandemiei de Covid-19, cu un set de reguli de funcționare stabilite de autoritățile naționale. 

Masca este obligatorie în școală și rămâne distanța de 1 metru recomandată între elevi, acolo unde este posibil. Școlile vor fi deschise până la rata de infectare de 6 la mie într-o localitate, iar după această rată se trece la școala online.


Scenariile de funcționare

Scenariul 1 – Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori:

Participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

(…)

În continuare puteți citi despre al doilea scenariu și cum se poate manageria situația unui caz de Covid-19 prezent într-o clasa, accesand Alba24.

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related