vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRețeaSe deschide sezonul de schi în stațiunea Straja

Se deschide sezonul de schi în stațiunea Straja

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Administrația locală din Lupeni a anunțat startul sezonului de iarnă în Straja.

În zona montană a nins, însă și tunurile de zăpadă și-au făcut datoria, în Straja. Ca urmare, sâmbătă, 4 decembrie, autoritățile deschid sezonul de iarnă în stațiunea montană situată la câțiva kilometri de municipiul Lupeni.

”Investițiile realizate de Primăria Municipiului Lupeni în stațiune și-au arătat și de această dată eficiența. Cu ajutorul lacului de acumulare și al tunurilor de zăpadă s-a produs zăpadă artificială. Stațiunea Straja este pregătită pentru startul noului sezon turistic”, spune primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Citiți articolul integral pe gddhd.ro

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE