luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăSe destramă PNL după Congres? Daniel Fenechiu: Nici un liberal vechi nu...

Se destramă PNL după Congres? Daniel Fenechiu: Nici un liberal vechi nu va pleca din partid

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, declară la RFI că a primit informații potrivit cărora unii parlamentari liberali ar vrea să plece din partid, dacă Florin Cîțu va câștiga alegerile la Congresul de sâmbătă. El precizează însă că a discutat cu toți colegii săi de grup, care l-au asigurat că nu vor părăsi formațiunea.

Se rupe PNL după Congres? Daniel Fenechiu crede că nu: ”Sincer, cred că nu, PNL e un partid matur. Inclusiv colegii care-l susțin pe domnul Orban sunt oameni care sunt de mult timp în partid și care cu siguranță după data Congresului, vor face parte din marea familie liberală, cu președintele pe care îl dă Congresul, eu cred, după cum arată lucrurile, cu Florin Cîțu”.

Întrebat dacă are informații că unii liberali ar putea părăsi partidul după Congresul PNL, el a răspuns: ”În calitatea mea de lider de grup, am primit asemenea informații, am stat de vorbă cu toți colegii mei senatori care îl susțin pe Ludovic Orban și toți m-au asigurat că nu se pune problema în nici un fel să părăsească partidul. Deci din acest punct de vedere, nu sunt extrem de îngrijorat”.

Citește articolul integral pe RFI

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE