Secretara președintelui Consiliului Județean, funcționară pe viață în instituție

Data:

Simona Cuciureanu i-a fost om de încredere președintelui CJ: a fost administrator la firma pe care s-a construit Domeniul de la Sculeni și conducea „în acte” site-ul Pulsul Ieșean, finanțat în secret de Costel Alexe.

Paravanul perfect a fost acum recompensat cu un post pe viață: funcționar public la Consiliul Județean, Direcția Patrimoniu. Altă pilă e o tânără din Vama, fiica unor prieteni de familie ai baronului Gheorghe Flutur

Detaliile care fac diferența: la Simona Cuciureanu s-au cerut 7 ani vechime, cât avea la Euroregiune, iar la tânăra Miruna Preutescu s-a cerut 1 an de experiență, cât a fost aceasta consilier juridic pentru două firme

Simona Cuciureanu, fosta secretară a lui Costel Alexe de la sediul din Podu Roș al PNL, a fost avansată ca funcționar public la Consiliul Județean (CJ). Cuciureanu a avut un rol cheie în afacerile personale ale șefului ei: a administrat firma care deține Domeniul de la Sculeni al lui Costel Alexe și era „patronul” din acte al site-ului de știri al PNL, Pulsul Ieșean.

Citește și: Ce face SRI cu lista agenților pro-ruși

Recompensa a venit în urmă cu o lună, un post de la Direcția Patrimoniu în cadrul CJ, instituție condusă tot de Costel Alexe. Concursul a fost șters de pe site-ul Consiliului Județean.

O altă angajare care a atras atenția este a Mirunei Preutescu, fiica unor prieteni de familie ai baronului sucevean Gheorghe Flutur. Și acest concurs a dispărut din arhiva CJ.

Pe site-ul instituției a rămas la vedere un singur fișier de angajare: un concurs de promovare la Direcția Arhitectului-șef.

REPORTER DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene. Parchetul European investighează | De Brăila

Controversatul primar brăilean, protagonistul unui scandal cu fonduri europene....

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi, aruncate pe câmp | Oltenia Live

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi au fost...

Percheziții DNA la Primăria Gropeni. Este vizat liberalul Stan Malinche, primarul comunei | De Brăila

DNA Galați efectuează, joi dimineață, mai multe percheziții în...