Secretarul de stat care a fost la pescuit în Maldive a prins peștele cel mare: A câștigat și un post de director în Ministerul Agriculturii, unde a fost evaluat chiar de subalternii săi

Data:

Un secretarul de stat pentru piscicultură din Ministerul Agriculturii este din luna aprilie și șef al direcției de piscicultură din ministrul de specialitate. Gheorghe Ștefan a fost evaluat la concurs de subalternii din minister și din agențiile din subordine. Reprezentanții Ministerului Agriculturii susțin că nu au cerut opinia Agenției Naționale de Integritate pentru că nu era nevoie de acest lucru conform legislației.

În decembrie 2019, Gheorghe Ștefan era numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii condus la acel moment de Adrian Oros. Cu doar o lună înainte, în noiembrie 2019, a fost numit în funcție cabinetul condus de Ludovic Orban. Gheorghe Ștefan era numit atunci ca secretar de stat pe probleme de piscicultură.

A rezistat în funcție și după decembrie 2020, când cabinetul lui Orban a suferit unele schimbări de componență. De la numirea sa și până astăzi s-a remarcat prin faptul că, la recenta trecere dintre ani, s-a pozat în Maldive după ce a prins pești în apele Oceanului Indian.

Dubla funcție în același minister

Dar anul trecut Gheorghe Ștefan s-a asigurat că nu pleacă din minister și că va rămâne șef peste piscicultură și dacă este înlocuit din funcția de secretar de stat.

În martie 2021, Ministerul Agriculturii scoate la concurs postul de director al Direcției Generale de Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit (DGP-AMPOP). Este direcția din minister care se ocupă, printre altele, de evaluarea și monitorizarea finanțărilor europene din domeniul piscicol din România.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“