Șefa Control Urbanism din Primăria Iași, cumătra primarului Mihai Chirica, făcută șefă ilegal, prin concurs intern și fără studii

Data:

Mihaela Tulică a dat concurs intern, fără concurență, o invenție administrativă pentru piloși. În Iași sunt mii de specialiști în Construcții, dar niciunul n-a fost primit să concureze.

Au pus-o șefă la Control Urbanism, deși avea „studii” de Drept la Spiru Haret.

ReporterIS a verificat: șase mari orașe din România au organizat concurs pentru șef Control Urbanism și toate au cerut studii doar în Construcții, Instalații, Arhitectură sau Administrație. Iașul e un caz unic.

Cumătra lui Mihai Chirica mai făcuse și Textile în Lotul de 36 de polițiști locali care își scoseseră diplomă de studii superioare ca să ia salariu mai mare.

Tulică a făcut dezastru la Urbanism: a semnat în fals edificările la Gheorghe Cheșcu și la blocurile cuplului Condurache-Plugaru din Moara de Vânt. Niciunul nu avea autorizație, mizele fiind de milioane de euro.

Mihaela Tulică este și în prezent șefă la Control Urbanism, deși Mihai Chirica spune că a făcut curățenie.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Pacienți cu mâini sau picioare amputate. Cazuri dramatice de infectare cu COVID în România

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related