Șefa Procuraturii Anticorupție a Republicii Moldova: „În fiecare domeniu trebuie să existe exemple vii despre cum corupții ajung la închisoare”

Data:

La două săptămâni de când a fost învestită oficial în funcție, Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție a Republicii Moldova (echivalentul DNA) a organizat prima sa conferință de presă.

„Acțiune, egalitate, transparență” sunt trei piloni, spune Veronica Dragalin, de care va ține cont în planul său de activitate.

Șefa PA susține că în orice domeniu trebuie să existe exemple vii despre cum corupții ajung la închisoare.

Citește și: O instituție a statului a contestat decizia suspendării sesizărilor privind plagiatul lui Ciucă. Dar a refuzat să facă publică acțiunea

 „Trebuie să avem rezultate pe corupția mare (…) Și evident că frauda bancară, laundromatul, delapidările mari din companiile cu capital de stat sunt în capul listei (…). Trebuie să avem destul curaj să investigăm cazurile care vizează persoanele cu cea mai mare putere din țară, foști, dar pentru mine mai important actuali. Aceștia sunt chiar și procurori, judecători, ofițeri, politicieni din opoziție sau de la putere, nu contează”.

Articolul integral, la RFI!

Sursa imaginii: 

Facebook/Veronica Dragalin

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related