Șeful CJ Iaşi, despre descinderile DNA la Consiliul Județean și Școala Populară de Arte: „Este vorba despre transferul soţiei primarului din Holboca”

Data:

Ziarul de Iași: Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat că procurorii DNA au venit, joi, la sediul CJ Iaşi pentru a ridica documente privind organigrama Şcolii Populare de Arte, dar şi în legătură cu mai multe angajări făcute la această şcoală. Totodată, procurorii DNA au cerut documente privind transferul soţiei primarului PNL al localităţii Holboca de la Primăria Sineşti la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Populaţiei.

„Procurorii DNA au solicitat o serie de documente ce ţin de compartimentul de resurse umane al Consiliului Judeţean, în speţă organigrama din aprilie a Şcolii Populare de Arte din Iaşi. Sunt vizate o serie de angajări la această şcoală şi un transfer de la o unitate administrativ-teritorială la Evidenţa Populaţiei. Este vorba despre transferul soţiei primarului din Holboca. CJ este una din cele mai transparente instituţii din ţară. Toate modificările de organigramă sunt publice, astfel încât pe site-ul CJ sau pe site-ul instituţiilor există aceste documente”, a declarat şeful CJ Iaşi, Costel Alexe, după ce procurorii DNA au ridicat mai multe documente din birourile CJ Iaşi. Alexe a spus că, în privinţa angajărilor din instituţiile subordonare, CJ nu are nicio implicare.

Citește întreaga știre în Ziarul de Iași!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Raport al serviciilor secrete americane: care sunt provocările de securitate pentru SUA și Europa

Raport al serviciilor secrete americane despre principalele provocări de...

28 de inculpați, achitați într-un dosar de contrabandă cu țigări după 7 ani de proces

28 de inculpați, achitați. Într-un singur dosar de contrabandă...