Conacul șefului Consiliului Județean Iași, construit fără autorizații. Problemele lui Alexe

Data:

Familia lui Costel Alexe, șefului județului Iași, are probleme cu obținerea avizelor necesare pentru a-și autoriza lucrări făcute în afara cadrului legal la Sculeni. Așa cum „Ziarul de Iași” a dezvăluit luna trecută, complexul „Arcaland” de la Sculeni, construit de familia lui Costel Alexe, a fost amenajat fără autorizație. 

Între timp, firma deținută de fosta soție a președintelui Consilului Județean (CJ), a început demersurile pentru intrarea în legalitate. Dar, primele solicitări depuse la instituții de resort nu au fost soldate cu succes: documentațiile au fost respinse.

Surse ZDI spun că problemele țin de unele neconcordanțe în proiectul propus. Amintim că, acum câțiva ani, au început lucrările de amenajare a unei zone de agrement în apropiere de vama Sculeni, fără autorizație de construire.

Citește și: CJ Bistrița-Năsăud face cetățean de onoare un afacerist inculpat pentru corupție

În timp ce Costel Alexe evită să se mai pronunțe pe tema Sculeni, fosta soție a acestuia nu a răspuns ieri la mesajele ZDI. Chiar dacă nu este autorizat, complexul cunoscut drept „Arca lui Alexe” este deschis publicului larg de două luni.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU
  1. […] Între timp, firma deținută de fosta soție a președintelui Consilului Județean (CJ), a început demersurile pentru intrarea în legalitate. Dar, primele solicitări depuse la instituții de resort nu au fost soldate cu succes: documentațiile au fost respinse, scrie PressHub. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...