​Sentință definitivă în cazul cămătarului din Galați ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Despăgubiri uriașe pentru urmașii victimei

Data:

Justiția a tranșat definitiv cazul uciderii unui interlop din Galați, crimă comisă în vara anului trecut, în tronsonul unui bloc de la „Ultimul leu”. Autorul omorului a fost trimis după gratii pentru următorii 12 ani și a fost obligat să plătească despăgubiri uriașe urmașilor victimei. Asasinatul, comis din răzbunare, a avut un impact puternic asupra opiniei publice.
La zece luni de la momentul în care un personaj cu implicații în lumea interlopă din Galați, cunoscut sub numele de Gabi Șef, sfârșea sub mai multe lovituri de cuțit în tronsonul unui bloc de la „Ultimul leu”, justiția a dat verdictul definitiv. Cel care i-a curmat viața bărbatului în vârstă de 39 de ani, tată a trei copii și cunoscut cu preocupări cămătărești, a fost Armin Bălăucă, un tânăr pe atunci în vârstă de 28 de ani, care, așa cum a și recunoscut, își premeditase fapta. Pornind de la moartea fratelui său, ce ar fi fost determinată de presiunile pe care Gabi Șef le făcea asupra lui pentru achitarea unei datorii, Bălăucă a decis să se răzbune și, în seara zilei de 10 iunie 2021, l-a așteptat pe interlop în fața blocului. I-a aplicat trei lovituri de cuțit, care i-au fost fatale, acesta murind astfel în condiții asemănătoare cu cele în care a sfârșit, în 2008, fostul lider al lumii interlope gălățene, Marian Ivan.
Citește articolul integral pe Viata-libera.ro
Citește și: Laura Vicol a susținut articolul care incriminează incitarea la ură pe motiv de apartenență politică de teama unui atentat politic

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...