sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăJustițieSentinţă definitivă în cazul tânărului din Bihor ucis cu motocoasa: Criminalul, condamnat...

Sentinţă definitivă în cazul tânărului din Bihor ucis cu motocoasa: Criminalul, condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel Oradea a pronunţat joi sentinţa definitivă în cazul lui Gabriel Cudi, tânărul de 19 ani ucis, în 2017, cu motocoasa în Ţeţchea.

După ce în luna aprilie a acestui an agresorul, Vasile Oniţa, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, de Tribunalul Bihor, de data aceasta, bărbatul a primit o pedeapsă mai blândă, de 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă, dar totuşi spre maximumul limitei de pedeapsă.

Încadrare juridică schimbată

Potrivit minutei postate pe portalul instanţelor de judecată, Curtea de Apel Oradea a respins ca nefondate apelurile declarate de familia tânărului decedat şi a admis apelul inculpatului împotriva sentinţei penale date de Tribunal.

Practic, judecătorii au schimbat încadrarea juridică a faptei, din omor (infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani), în ucidere din culpă, care se pedepseşte mai puţin, între 1 şi 5 ani sau chiar închisoare cu suspendare.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE