Rusia a început mobilizarea în secret, în marile orașe. Soldații, plătiți cu 82 de dolari

Data:

Serviciile de informații ucrainene afirmă că Rusia a început mobilizarea sub acoperire la Moscova și Sankt Petersburg, scrie Kyiv Independent.

Direcția de Informații a Ucrainei a raportat pe 31 august că în cele mai mari două orașe din Rusia, Moscova și Sankt Petersburg, comisariatele militare au primit instrucțiuni cu privire la recrutarea în masă a rezidenților pentru serviciul militar pentru a fi dislocați în continuare în Crimeea ocupată.

Citește și: Gorbaciov, iubit în Europa, blamat de unii ruși pentru colapsul URSS. „Moartea lui este un simbol al sfârșitului lumii unipolare”

„Unitățile militare staționate în Crimeea vor fi echipate cu moscoviți și oameni din Sankt Petersburg, recrutați în timpul mobilizării ascunse.

În plus, în scopul reaprovizionării unităților militare ale Federației Ruse staționate pe teritoriul ocupat temporar al Republicii Crimeea și întăririi apărării Peninsulei Crimeea, s-a decis trimiterea comandantului Districtului Militar de Sud, generalul Oleksandr Volodimirovici Dvornikov (așa-numitul «măcelar sirian») către Crimeea, care va conduce 1.200 de soldați.

Deoarece operațiunile de luptă nu se desfășoară pe teritoriul Forțelor Armate ale Republicii Crimeea, acestor militari nu li se oferă să semneze un contract, ceea ce poate indica economii de costuri și reticență de a plăti toate indemnizațiile specificate de legislația rusă.

1.200 de recruți vor sluji și vor muri sub loviturile trupelor ucrainene și în mâinile «partizanilor», pentru un salariu de recrutat, care este de aproximativ 5 mii de ruble (circa 82 de dolari SUA) pe lună. Economisirea fondurilor de stat ruse va avea loc și din cauza neplății despăgubirilor în cazul morții militarilor, deoarece participarea recruților la ostilități este refuzată de Federația Rusă”, scrie Departamentul de informații al Ministerului Apărării al Ucrainei (mai jos în ucraineană).

În ziua 189 a invaziei rusești, delegația de specialiști ai ONU în probleme de securitate nucleară a plecat de la Kiev și se îndreaptă către centrala de la Zaporojie.

Foto Pixabay

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...

SUA testează un tanc dronă, care operează eficient noaptea | Aktual24

SUA testează un tanc dronă, a anunțat Agenția americană...

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, iar UE inițiază noi proceduri împotriva acesteia

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, în condițiile în...

Zelenski rămâne cel mai popular lider european. Într-o țară din UE Putin este apreciat

Zelenski rămâne cel mai popular lider european, aproape jumătate...