Şi-a exploatat sexual sora şi iubita, ca să strângă bani de BMW

Data:

Un bărbat din Iași și-a exploatat sexual sora şi iubita, ca să strângă bani de BMW S-a transformat în proxenetul celor două tinere, publicând anunţuri online în numele lor şi încasând banii rezultaţi în urma activităţii prestate de acestea, potrivit Ziarului de Iași.

Bărbatul a ajuns în fața justiției, iar la prima instanţă, magistraţii au considerat că nu individul a fost propriu-zis cel care le determinase pe tinere să se prostitueze, ele prestând şi anterior această activitate.

Prima sentință după ce și-a exploatat sexual sora şi iubita

A fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani. Atât inculpatul, cât şi procurorii au contestat sentinţa Judecătoriei, cazul intrând pe rolul Curţii de Apel Iași. Primul termen al apelului a fost stabilit pentru sfârşitul lunii iunie.

Contiuarea, în Ziarul de Iași!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: