marți, 18 ianuarie 2022
AcasăProiecte editorialeBani EuropeniSibiul construiește cu bani de la UE un parc de 6 hectare...

Sibiul construiește cu bani de la UE un parc de 6 hectare pe locul unei gropi de gunoi

În Sibiu va fi construit un parc de peste 6 hectare, urmând a fi al doilea cel mai mare din oraș, pe locul unui depozit de deșeuri din construcții. O parte din banii necesari pentru construirea parcului vine de la Uniunea Europeană, scrie ziare.com.

Astfel, Primăria Sibiu așteaptă până pe 28 august 2019 ofertele pentru proiectarea, obținerea actelor necesare în vederea autorizației de construire, dar și întocmirea unui studiu geotehnic de detaliu pentru acest nou parc, potrivit Turnul Sfatului.

Suma alocată pentru acest contract este 280.000 de lei, fără TVA. Acesta include și asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor. Noul parc din Tilișca va fi realizat cu cofinanțare din fonduri europene, proiectul fiind depus de anul trecut la Agenția de Dezvoltare Regională Centru, fiind în faza de precontractare.

Potrivit sursei citate, lucrările sunt estimate la o valoare de peste 12,4 milioane de lei, fără TVA, și ar trebui executate în termen de cel mult un an de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Parcul ar urma să fie finalizat în vara anului 2022.

Citește articolul integral aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE