​Silviu Crețu, vicepreședinte al CJ Suceava, reținut pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Data:

Silviu Cristinel Creţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 40.000 de euro mită de la un om de afaceri.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore începând cu data de 4 aprilie a inculpatului Silviu-Cristinel Creţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Inculpatului i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, a transmis marți DNA.

Vicepreşedintele CJ Suceava va fi prezentat în cursul zilei de marţi Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Silviu Cristinel Crețu a fost prins în biroul său din instituție după ce a primit 40.000 de euro de la om de afaceri local care avea contracte de lucrări cu CJ Suceava. Potrivit DNA, aceasta a fost a doua mită în valoare de 40.000 de euro primită de Crețu de la omul de afaceri Vasile Rîpan.

Citește și: Vicepreședintele CJ Suceava s-a încuiat în birou de frica DNA. Procurorii au obținut mandat de percheziție a camerei, unde au găsit 40.000 de euro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related