Sindicatele din penitenciare amenință: „Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu!”

Data:

Sindicatele din penitenciare amenință că vor reacționa ferm dacă le sunt tăiate beneficiile și îi cer prim-ministrului Marcel Ciolacu prudență în angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, potrivit FSANP.

Vom pune lacătul pe pușcării! Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Marcele, dacă treci liniile roșii, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!”, întreabă Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP).

Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel Ciolacu să facă cunoscut tuturor românilor modul de cheltuire a banilor publici care a condus la gaura din buget de aproximativ 43 de miliarde de lei.

„Măsurile de austeritate vehement trâmbițate de liderii  coaliției de guvernare sunt o consecință nemijlocită a cheltuirii haotice a banului public, într-o manieră ineficientă și ineficace.

Firmele de partid căpușe și sinecurile politice, acei bugetari inutili, sunt adevărații bugetofagi, nu bugetarii utili (profesorii, medicii și polițiștii). Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc!”, arată FSANP.

„Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!”

Sindicatele din penitenciare îl acuză pe Marcel Ciolacu că, prin desființarea unor funcții și neplata muncii suplimentare în instituțiile publice, prim-ministrul României sacrifică imoral medicii, profesorii și polițiștii în avantajul bugetarilor inutili.

Citește și: A fost lansată reţeaua de coordonare pentru refugiaţi

„În timp ce Nicolae Ciucă și liberalii se luptă pentru electoratul de dreapta, Marcel Ciolacu se erijează sinucigaș în capitalist sălbatic și trece liniile roșii ale doctrinei de stânga, scoțând dinideologia Partidului Social Democrat (PSD) filosofia muncii axată pe muncitor. Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!”, scrie pe pagina FSANP.

„Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu!”

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel Ciolacu ca, înainte de angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, să se așeze la masa negocierilor cu sindicatele și împreună să găsească o soluție fiabilă pentru asigurarea stabilității economice și sociale a României, altfel asumarea oarbă a unor măsuri sinucigașe va declanșa instabilitate socială și conflicte de muncă pe termen lung. Protestatarii care bat acum la ușile închise ale Guvernului, în scurt timp vor bloca instituțiile publice, potrivit FSANP: „Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu!”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / FSANP – Arhivă)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosar penal după ce nuntașii din Buzescu au blocat circulația (VIDEO) | Aktual24

Poliția din Teleorman anunță că a dechis dosar penal...

Accident grav în Argeș. Un mort şi doi răniţi

Accident grav în Argeș. Un bărbat a murit şi...