vineri, 30 iulie 2021
AcasăRecomandateSistem video pentru cetățile dacice. Liberalii hunedoreni acuză o achiziție cu dedicație

Sistem video pentru cetățile dacice. Liberalii hunedoreni acuză o achiziție cu dedicație

Consiliul Județean Hunedoara s-a întrunit, marți, într-o ședință de îndată. Online. Printre proiectele de pe ordinea de zi s-a aflat și unul care face referire la paza cetăților dacice. Opoziția din CJ nu a votat respectivul proiect. Susține că e necesar un sistem de pază la cetățile dacice, pentru protejarea acestora, însă nu e de acord cu achiziții păguboase din banii hunedorenilor mascate în proceduri de achiziție directă „cu dedicație” pentru clientela politică a PSD.

Subfinanțate, cetățile dacice au devenit de interes

De circa un an Consiliul Județean Hunedoara a primit în administrare cetățile dacice de la Costești-Cetățuie, Costești-Blidaru, Luncani-Piatra Roșie și Bănița. Le-a lăsat în continuare în paragină și la îndemâna braconierilor și vandalilor. După ce anul trecut a refuzat să includă în buget bani pentru paza acestor obiective, actuala conducere a CJ a venit cu un proiect ce vizează cetățile istorice.

La CJ Hunedoara, paza cetăților înseamnă camere video. Pentru care va cheltui undeva la 150 mii lei. Proiectul de hotărâre a trecut cu votul PSD, Pro România și PMP.

Consilierii PNL: Proiect cel puțin suspect

Imediat după ședința de consiliu, vicepreședintele CJ Hunedoara, Alin Țambă, noua mână dreaptă a președintelui Laurențiu Nistor, a acuzat consilierii PNL că nu au votat „activitatea de pază la cetățile dacice”.

Reamintim, paza la cetățile dacice nu a fost până acum o ”prioritate” pentru conducerea CJ Hunedoara. Proiectul a fost pus pe ordinea de zi a unei ședințe de îndată pentru a putea fi votat pe repede înainte.

Citiți articolul integral în Gazeta de Dimineață

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE