Site-ul Rompetrol, atacat de hackerii ruși de la Killnet. Site-urile marilor aeroporturi din România, inaccesibile duminică

Data:

Gruparea pro-rusă de hackeri Killnet a revendicat luni un nou atac asupra site-ului Rompetrol, care nu poate fi accesat în acest moment. Duminică seara, aceeași grupare a atacat site-urile principalelor aeroporturi din România, care au fost inaccesibile o bună perioadă de timp. Site-ruile aeroporturilor au redevenit funcționale între timp, potrivit HotNews.ro.

Hackerii de la Killnet au revendicat luni dimineața pe contul lor de Telegram un nou atac asupra site-urilor din România, de această dată fiind vorba de site-ul Rompetrol.

Duminică, site-urile principalelor aeroporturi din România au fost atacate de gruparea Killnet, acestea fiind nefuncționale o perioadă de timp.

„România, ce s-a întâmplat cu aeroporturile tale? De ce nu funcționează 13 aeroporturi? Autoritățile tale spun „nu e înfricoșător” =) Nu, e înfricoșător! Țara dumneavoastră este incapabilă să se lupte cu noi. Înțelegeți acest lucru, vă atragem atenția asupra situației! Opriți armele care merg în Ucraina și vă vom susține în fața NATO!”, se arăta în postarea hackerilor Killnet.

Citește și: STS a blocat „mii de atacuri” cibernetice în weekend, anunță instituția, „îndreptate asupra site-urilor unora dintre cele mai importante instituții din România”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...

37 de pagini de modificări, aduse în ultimul moment compensării facturilor la energie

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au modificat într-un mod...