sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăSocial democrata Laura Vicol afișează în Parlament un ceas exclusivist Richard Mille...

Social democrata Laura Vicol afișează în Parlament un ceas exclusivist Richard Mille în valoare de 180.000 de dolari / Declară că deține bijuterii și ceasuri în valoare de aproape 800 de mii de euro

Președinta comisiei juridice din Camera Deputaților, social democrata Laura Vicol, afișează în timpul aparițiilor sale din Parlament un ceas exclusivist Richard Mille, la prețul de catalog de 180.000 de dolari.

Ceasul de pe mâna Laurei Vicol vizibil în ultimele poze afișate pe Facebook pare un model Richard Mille (RM 01) sau (RM-037), ambele în valoare de 180.000 de dolari sau peste. Surse din PSD au confirmat pentru G4Media.ro că Laura Vicol s-a lăudat colegilor din partid cu prețul de achițitie de mai sus.

Potrivit recenziilor din presă, ceasul Richard Mille este cunoscut sub pseudonimul de «ceas al vedetelor». Conduce detaşat segmentul ceasurilor de lux, Richard Mille a devenit în ultimii ani cel mai exclusivist brand.

Printre vedetele care promovează brandul se numără tenismanul Rafael Nadal și cântărețul american Pharell Williams.

Laura Vicol raportează în declarația de avere ceasuri și bijuterii în valoare de aproape 800.000 de euro, achiziționate de-a lungul timpului.

ARTICOLUL COMPLET POATE FI CITIT PE G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE