VIDEO Șoferul băut și drogat care a ucis o femeie este pensionar special, șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București

Data:

Șoferul băut și drogat care a ucis o femeie în Popești Leordeni este pensionar special, fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, fost șef de cabinet al ministrului de Interne Dejeu.

Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, fost polițist, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996-1999.

Sâmbătă s-a urcat la volan, însă nu a mai stăpânit mașina și a intrat în plin în două femei. Pe una dintre ele a omorât-o chiar de ziua ei.

Ofițerul la pensie a lovit și cinci autoturisme. 

Momentul accidentului:

Citește și Cosette Chichirău a demisionat din USR. Parlamentarul sugerează o candidatură independentă la Primăria Iași

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Ofițerul susține că a fost agresat

De asemenea, șoferul băut și drogat care a ucis o femeie, în vârstă de 59 de ani, a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Ulterior, s-a dovedit că fostul polițist era drogat cu amfetamină.

Constantin Păun a susținut, potrivit polițiștilor, că, după producerea accidentului și până la sosirea echipajelor de politie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Pe de altă, martorii la accident spun că individul ar fi vrut să plece de la fața locului, de aceea a fost ținut cu forța.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contract semnat pentru un nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a semnat marți,...

De ce a fost condamnat la închisoare afaceristul Cătălin Hideg, patronul Sanimed. Motivarea instanței

Cătălin Robertino Hideg, patronul Sanimed International, a fost condamnat...

Au înflorit narcisele, gențienele, zambilele și violetele în Munții Rodnei FOTO | Săptămâna Online

Narcisele de pe Masivul Saca din Parcul Național Munții...