Sondaj comandat de PSD: Geoană, Ciucă și Rafila, în topul încrederii

Data:

Alexandru Rafila, Mircea Geoană și Nicolae Ciucă se află la egalitate în topul încrederii românilor, cu 34%, potrivit potrivit ultimului sondaj comandat de PSD și realizat de Avantgarde, condus de sociologul Marius Pieleanu.

La polul opus s-ar afla președintele PNL Florin Cîțu, cotat cu doar 6% încredere a electoratului.

Alexandru Rafila are 34% cotă de încredere, însă 46% dintre cei chestionaţi spun că mai degrabă nu au încredere în el. Tot 34% are şi Mircea Geoană, iar procentul celor care spun că mai degrabă nu au încredere este de 47%.

În cazul premierului Nicolae Ciucă, 34% au încredere, însă 49% dintre subiecţi spun că mai degrabă nu au încredere în el. Pe următorul loc este liderul PSD Marcel Ciolacu, cu 30% dintre cei chestionaţi afirmând că au încredere în el şi cu 55% care spun că mai degrabă nu au încredere.

Ciolacu este urmat de Emil Boc, cu 28% cotă de încredere şi un procent de 55% al celor spun că mai degrabă nu au încredere în el.

Pe ultimele trei locuri se află Nicuşor Dan – 8% au încredere şi 72% spun că mai degrabă nu au încredere, Rareş Bogdan – 6% cotă de încredere şi Florin Cîţu – 6% cotă de încredere, în timp ce 76% spun că mai degrabă nu au încredere în el.

În ceea ce priveşte intenţiile de vot pentru parlamentare, 35% dintre cei chestionaţi spun că ar vota:

  • PSD – 35%
  • PNL – 16%
  • AUR – 15%
  • USR – 12%

Tot sondajul PSD arată că 51% dintre români cred că Guvernul a gestionat bine criza refugiaţilor, în timp ce 19% spun că Executivul s-a descurcat prost.

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related