SONDAJ | PSD e pe primul loc, urmat la mare distanță de PNL

Data:

PNL se situează pe locul al doilea, la mare distanță de partenerii de Coaliție. Liberalii sunt creditați cu un scor electoral de 20%.

AUR se află pe locul trei cu 12%, urmat de USR cu 9% și UDMR cu 5%. PMP apare în luna iunie creditat cu 5%, atingând astfel pragul electoral.

Spre deosebire de analiza anterioară a Avangarde, PSD a scăzut un procent, AUR și USR au pierdut câte două procente, iar PNL are un plus de 1%.

34% dintre români ar vrea plafonarea prețului la carburanți

Peste 3 din 10 români spun că plafonarea prețului la carburați este soluția optimă pentru scăderea prețurilor(34%), în vreme ce 23% au optat pentru scăderea TVA.

Doar 7% dintre respondenți spun că statul nu trebuie să intervină în economie, iar 34% nu pot aprecia ce măsurură ar fi potrivită ca prețurile la benzină și motorină să scadă, titrează HOTNEWS.RO.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

1 COMENTARIU

  1. Alegerile sunt peste doi ani . Sondajele facute acum nu au nici o reprezentare a viitorului . Cistigarea alegerilor din anul 2024, europarlamentarele , localele , parlamentarele si cele pentru desemnarea PĂresedintelui vor fi cistigate de Partidul care va propune prezidentiabilul viitorului din Romania .Alaturi de noul Presedinte propus care va intruniin sondaje , scorul cel mai mare, se vor fi atasat si cetatenii .Observam cum, in acest moment , singurul Partid care poate creste in intentiiile de vot ale cetatenilor este PNL. USR si AUR sint in cadere PSD stagneaza celalalte partide nu vor mai trece pragul .Singurul cetatean ce isi poate adauga procente in portofoliu este doar premierul Ciuca .Va imaginati citi romani neosi il vor vota in 2024 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procesul lui Dan Hosu, amânat peste trei zile. Urmează termenul final

Procesul în care era judecat Dan Hosu, fostul soț...

De ce este Turcia zguduită de cutremure atât de puternice. Explicațiile seismologilor

Turcia și Siria au fost zguduite luni de cutremure...

Avalanşa de la Cabana Capra. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru înşelăciune

Anchetatorii argeşeni au deschis un dosar penal după ce...