joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăSONDAJ: PSD - 40%, PNL - 17%, AUR - 15%, USR -...

SONDAJ: PSD – 40%, PNL – 17%, AUR – 15%, USR – 11%. Ce politicieni stau bine în topul încrederii populaţiei

Dacă weekend-ul viitor ar avea loc alegeri, PSD ar obține 40%, PNL 17%, AUR 15%, iar USR 11%, potrivit ultimului sondaj Avangarde pe luna noiembrie, efectuat la comanda PSD.

Față de sondajul anterior, efectuat în luna octombrie, AUR a crescut la 14% de la 15%, USR a scăzut de la 13 la 11%, iar PNL a scăzut un procent de la 18% la 17%. PSD și UDMR au staționat.

La întrebarea „Ce părere aveți despre următoarele personalități politice?”, respondenții au declarat că au o părere bună despre: Alexandru Rafila (37%), Marcel Ciolacu (30%), Gabriela Firea (28%).

Citiţi articolul integral şi vedeţi cum stau în sondaje liderii partidelor din România pe G4Media.ro

Citiţi şi

Întâlnire între PSD şi PNL pentru împărţirea funcțiilor de prefecți, subprefecți și secretari de stat

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE