Soțul unei deputate PSD de Giurgiu a câștigat un concurs cu unic candidat, la Regionala de Drumuri și Poduri Buzău. Surse: Va prelua șefia Regionalei București

Data:

Avansare fulgerătoare, pe linie de partid, la o instituție-cheie din domeniul infrastructurii. Daniel Augustin Dinu, soțul unei deputate PSD de Giurgiu, el însuși activist social-democrat, a câștigat, la începutul acestei săptămâni, un concurs pentru un post de inginer la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău, procedură la care a fost unicul candidat.

Surse Economedia.ro susțin că, în scurt timp, Dinu va fi numit directorul Regionalei București, unde va ajunge prin transfer de la Buzău. Regionalele sunt subordonate ierarhic Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerului Transporturilor unde ministru este un alt membru PSD, Sorin Grindeanu.

La data de 19 aprilie, Daniel Augustin Dinu a avut un punctaj de 85 de puncte la singura probă – cea scrisă – a unui concurs organizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru un post de inginer în cadrul Biroului Mecanizare, Atelier Auto/ Departament Întreținere DN și Autostrăzi din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău.

Continuarea în G4 MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Audiere în Parlamentul European pe tema dezinformării și propagandei ruse privind Ucraina și a impactului asupra proceselor democratice din UE

Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din Uniunea Europeană, inclusiv dezinformarea, a Parlamentului European, a susținut, joi, audierea

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei.