vineri, 30 iulie 2021
AcasăLa ziActualitateSpecialist în construcții, despre mega WC-ul public din Pitești: „Nu e niciun...

Specialist în construcții, despre mega WC-ul public din Pitești: „Nu e niciun vandalism, ci proastă execuție”

La începutul lunii în curs, am scris despre faptul că pereţii rampei de acces ai celebrului WC public din centrul Piteştiului (e vorba de cel care a costat 400.000 de euro şi pe care l-am numit WC galactic) au început să crape, la propriu, la doar vreo trei luni şi jumătate de la darea în folosinţă.

După cum am consemnat şi noi, Primăria Piteşti a reacţionat imediat, afirmând, într-un comunicat de presă, că acele crăpături nu au apărut din vina constructorului, ci din cauza unor acte de vandalism: mai precis, nişte inşi neidentificaţi atunci (dar filmaţi de aparatura de supraveghere, abundentă în zonă) ar fi îndreptat aspersoarele sistemului de irigaţie fix înspre pereţii privatei, de dragul de a o deteriora.

Citește articolul integral în Argesul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE