luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandateSpecialist în sănătate publică: „A treia doză de vaccin ar trebui să...

Specialist în sănătate publică: „A treia doză de vaccin ar trebui să fie disponibilă în România”. Risc de 10 ori mai mic de infectare după administrare

Profesorul clujean de sănătate publică Răzvan Cherecheș atrage atenția asupra unui raport al guvernului israelian legat de a treia doză de vaccin.

Raportul demonstrează o eficiență crescută a celei de-a treia doze de vaccin din punct de vedere al infectării cu coronavirus. Astfel, specialistul consideră că și în România ar trebui să fie disponibilă administrarea celei de-a treia doze de vaccin, mai ales în contextul în care în țara noastră au rămas doze de ser în plus.

Conform raportului, a treia doză de vaccin este extrem de eficientă, având un impact considerabil prin prisma faptului că la aproape două săptămâni de la administrare poate scădea cu până la 10 ori riscul infectării cu COVID-19.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE