marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitateSpitalul de Boli Infecţioase din Timişoara realizează gratuit investigaţii imagistice de tip...

Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara realizează gratuit investigaţii imagistice de tip computer tomograf şi RMN

Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeş” Timişoara realizează gratuit investigaţii imagistice de tip computer tomograf şi RMN, în baza unei trimiteri de la medicul specialist, a cardului de sănătate şi a unui act de identitate.

Directorul medical al spitalului, Diana Manolescu, a declarat, joi, că este pentru prima dată când unitatea a încheiat un asemenea contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş.“Practic, odată cu intrarea Laboratorului de Imagistică al spitalului nostru în sistemul de contractare cu CJAS, pacienţii care ni se adresează pot efectua investigaţii fără să achite vreun ban. Este necesară însă o programare telefonică şi, bineînţeles, trebuie să aibă o trimitere de la medicul specialist. În baza acestui contract, putem efectua analize de tip CT, dar şi RMN, asigurând totodată interpretarea rezultatului, dar şi eventuale recomandări pentru realizarea unor investigaţii suplimentare, dacă este cazul”, spune Diana Manolescu, specialist în imagistică medicală.

Citește articolul integral în ȘtirileTransilvaniei.ro

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE