Statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii, vandalizată! Acum se numește „Mathias T-Rex”

Data:

Statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii a fost vandalizată din nou. Autorii l-au numit pe fostul rege „Mathias T-Rex”.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Oláh Emese a anunțat că statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii a fost vandalizată. Autoritățile locale vor depune plângere împotriva autorilor. 

Din cauza acestui act de vandalism, viceprimarul a anunțat că se vor instala camere de supraveghere în Centrul Clujului.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“