Stelian Ion: Iohannis este adevăratul artizan al USL 2.0, ajută PSD să revină la putere

Data:

”Președintele Iohannis este adevăratul artizan al USL2.0. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, avem astăzi încă o confirmare”, a scris miercuri pe Facebook Stelian Ion (USR PLUS), cu referire la mesajul prin care șeful statului a transmis că Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

Lipsa sa de apetit pentru reforme reale, negarea cu obstinație a realității, lipsa dorinței de coagulare a forțelor de dreapta sunt mai evidente ca oricând. Klaus Iohannis ajută PSD să revină la putere și a reușit să creeze premisele refacerii unei mai vechi legături de iubire după care se pare că a tânjit atâta amar de vreme. Pentru Klaus Iohannis și „echipa câștigătoare” Constituția a rămas doar un amanunt incomod, iar parteneriatul cu PSD este preferabil celui cu USR PLUS. Cu noi nu pot face combinatiile useliste sulfuroase, cu noi nu pot face manevre de control asupra justiției pentru protecția baronilor galbeni și roșii certați cu legea. Cu useriștii nu te înțelegi, domnule, sunt câini, nu oameni!”, a mai scris Stelian Ion.

Citește întregul articol pe G4Media.ro

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...