marți, 25 ianuarie 2022
AcasăJustițieStelian Ion: "Prin faptul că ține cu dinții de scaunul de președinte,...

Stelian Ion: „Prin faptul că ține cu dinții de scaunul de președinte, Bogdan Mateescu aruncă CSM într-o fundătură”

Potrivit The Epoch Times – România, Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion spune că, prin faptul că ține cu dinții de scaunul de președintele, Bogdan Mateescu aruncă CSM într-o fundătură și confirmă temerile că scenariul este pus în scenă cu minuțiozitate pentru a păstra pârghiile de organizare a noilor alegeri din CSM de anul viitor.

„Din păcate, scenariul sumbru pe care îl anticipasem s-a adeverit. CSM nu și-a ales astăzi noul președinte, ceea conduce la un blocaj creat în mod artificial chiar în anul în care ar trebui să pregătească alegerile pentru noul CSM.Actualul președinte, Bogdan Mateescu, s-a autopropus pentru a-i fi prelungit mandatul (care expiră) și după data de 6 ianuarie, în ciuda faptului că nu există bază legală. Acest fapt i-a determinat pe mai mulți membri ai CSM să-i ceară demisia. Propunerea de prelungire a mandatului a obținut o majoritate de 10 la 9”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Articolul integral, în The Epoch Times – România!

Citește și: Curtea Constituțională analizează joi revocarea Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului (presshub.ro)

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE