joi, 2 decembrie 2021
AcasăJustițieStelian Ion spune că UDMR, nu USR ar trebui să plece din...

Stelian Ion spune că UDMR, nu USR ar trebui să plece din Guvern: Cine încalcă programul de guvernare e liber să plece

Stelian Ion (USR-PLUS), ministrul Justiției, a declarat marți, în contextul blocajului din coaliție pe tema desființării Secției speciale, că nu va accepta cu niciun chip slăbirea DNA și a luptei anticorupție. Stelian Ion a precizat că SIIJ nu a fost desființată nici acum din cauza UDMR, deși Uniunea și-a asumat niște obligații prin programul de guvernare. Ministrul USR-PLUS a mai spus că el a fost foarte flexibil și a tot venit cu variante, dar toate au fost respinse. În acest context, Stelian Ion a subliniat că nu USR-PLUS ar trebui să iasă de la guvernare, după cum se tot pune întrebarea în spațiul public, ci cei care nu respectă programul de guvernare, transmite b1tv.ro.

Ion a precizat întâi că a făcut declarațiile despre cum ar trebui să plece de la guvernare UDMR, căci Uniunea încalcă programul de guvernare, nu USR-PLUS, în contextul în care în spațiul public cei de la USR-PLUS tot erau întrebați dacă se retrag de la Palatul Victoria.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE