Stelian Ion susține că PSD și PNL „lovesc mișelește” asociațiile de mediu care luptă pentru combaterea defrișărilor ilegale

Data:

Potrivit G4Media, fostul ministru al Justiției susține că PSD și PNL profită de contextul crizei energetice și „lovesc mișelește” asociațiile de mediu care fac demersuri pentru combaterea defrișărilor ilegale.

lian Ion a mai spus că PNL și PSD „și-au dat mâna în Parlament” pentru „a da verdicte și a găsi țapi ispășitori”.

„PSD și PNL, profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă”.

PSD a insistat, la începutul toamnei, să fie constituită o comisie de anchetă privind creșterea prețurilor la energie și gaze naturale. Inițial, PNL a anunțat că va vota împotrivă, dar pentru că PSD i-a ajutat la acel moment la blocarea moțiunii de cenzură a USR, liberalii recunoscători s-au răzgândit și i-au sprijinit pe pesediști pentru constituirea comisiei de anchetă. Acestea sunt faptele.

Din 9 septembrie 2021, PSD și PNL și-au dat mâna pentru o nouă mascaradă în parlament sub forma unei comisii de anchetă privind energia”, a afirmat Stelian Ion, într-o postare pe Facebook.

„Acum, monstruoasa coaliție dă verdicte și stabilește vinovați înainte chiar ca aceștia să fie audiați. O invitație la audieri adresată asociației de mediu Agent Green susține că reprezentanții acesteia trebuie să dea explicații în legătură cu, citez: «principalele obiective investiționale a căror realizare a fost blocată ca urmare a demersurilor derulate de Asociația Agent Green».

Articolul integral, în G4Media!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Sunt vizate fraude cu fonduri destinate pregătirii tinerilor

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Biroul din Cluj-Napoca...

Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre...

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj | Monitorul de Cluj

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat, joi, începerea...