vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateStelian Ion susține că PSD și PNL „lovesc mișelește” asociațiile de...

Stelian Ion susține că PSD și PNL „lovesc mișelește” asociațiile de mediu care luptă pentru combaterea defrișărilor ilegale

Potrivit G4Media, fostul ministru al Justiției susține că PSD și PNL profită de contextul crizei energetice și „lovesc mișelește” asociațiile de mediu care fac demersuri pentru combaterea defrișărilor ilegale.

lian Ion a mai spus că PNL și PSD „și-au dat mâna în Parlament” pentru „a da verdicte și a găsi țapi ispășitori”.

„PSD și PNL, profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă”.

Articolul integral, în G4Media!

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

SursăG4 Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE