Știai că prin Publyo™ CRM poți să monitorizezi articolele trimise la publicat? (P)

Data:

Platforma Publyo ™ îți pune la dispoziție un sistem integrat, automatizat și eficient prin care strategia de conținut online se poate implementa rapid și cu economii de timp și resurse materiale și umane, acoperind toate etapele importante: planificare, upload conținut, raportare și monitorizare.

Publyo ™, prin funcționalitățile și modulele încorporate, se adresează mai multor categorii de clienți ce activează în zona de digital, de la agenții de marketing online, media, content și PR și până la startup-uri sau companii cu departamente de comunicare și marketing interne.

Prin integrarea Publyo ™ CRM în fluxul de muncă al echipei tale vei putea să realizezi într-un mod total automatizat taskuri care sunt mari consumatoare de timp și bani.

Prin intermediul Publyo ™ CRM poți să planifici media planuri și să trimiți articolele la publicat către publisheri într-un mod total automatizat.

Ce înseamnă asta? În primul rând înseamnă că odată ce setezi în sistem ceea ce ai nevoie, acesta va face treaba pentru tine. Nu este nevoie decât să organizezi un media plan, alegând data și site-urile unde vrei să publici conținutul online și să uploadezi articolele pe care le vrei publicate.

Mai departe, Publyo ™ CRM va trimite conform planificării tale articolele către publisheri fără să mai fie nevoie să scrii vreun mail tradițional. Totul va fi publicat exact atunci când trebuie și unde trebuie, fără să îți mai faci griji că ai uitat să trimiți ceva.

Mai mult decât atât, Publyo ™ este singura platformă de pe piața media din România care îți permite să vezi ce se întâmplă cu articolele după ce acestea au fost publicate.

Exact: sistemul Publyo ™ monitorizează constant articolele pe care le-ai publicat și se asigură că acestea vor rămâne online pe site-uri sau că linkurile de pe cuvintele cheie sunt încă active. În caz contrar, sistemul va trimite notificare la publisher pentru a remedia problema.

Evident, tu vei ști în permanență ce se întâmplă cu articolul, dacă situația a fost remediată și fără să fie nevoie să verifici tu manual, Publyo ™ CRM te va anunța când situația a fost rezolvată.

Ceea ce este și mai important de atât însă este faptul că platforma Publyo ™ îți oferă posibilitatea de a te bucura de funcționalitatea monitorizare în funcție de necesitățile tale.

Adică, poți să monitorizezi articolele de pe site-uri chiar și fără să achiziționezi abonamentul lunar pentru Publyo ™ CRM. Funcția de monitorizare va fi disponibilă și pentru Publyo ™ Marketplace.

Așadar, în marketingul de astăzi, automatizarea a devenit un atu extrem de important în fața competiției. Poți profita de ceea ce îți oferă Publyo ™ CRM pentru a te axa pe scalarea afacerii tale și pentru a căuta mult mai clienți decât să pierzi resurse de timp și de personal pe executarea unor taskuri monotone cum ar fi trimiterea manuală a zeci de mailuri către publisheri pentru ca articolele să fie publicate.

YouTube video

Publyo este un produs dezvoltat de Oblyo Digital Agency in parteneriat cu Weboratory Capital

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...