Străinii închiriază apartamente în Ucraina prin Airbnb pentru a-i ajuta cu bani pe ucrainenii care fug din calea războiului

Data:

Un nou gest de solidaritate cu poporul ucrainean începe să prindă conturi: străinii închiriază locuințe în Ucraina prin Airbnb fără vreo intenție de a și sta în ele, ci doar ca să le trimită bani ucrainenilor care fug din calea războiului, arată Fortune.

Irpin, orașul de lângă Kiev puternic afectat de lupte și bombardamente, a devenit unul dintre cele mai populare locuri de cazare de pe rețeaua Airbnb, potrivit HotNews.ro.

Cei care fac rezervările, în mod evident, nu au nici o intenție de a și folosi respectivele locuințe, ci doar caută un mod de a trimite rapid numerar către țara asediată de forțele ruse.

„Sper că vom câștiga și vom opri această groază. Orasul Irpin, unde se afla apartamentul, este un punct fierbinte in ultimele 3 zile. Soldații noștri au oprit trei valuri de tancuri rusești care se deplasează spre Kviv în Irpin. Și aceasta este gloria noastră.”, a scris o gazdă ca răspuns către unul dintre chiriași, relatează publicația amintită.

Gazda respectivă ar mai fi spus că va folosi banii trimiși practic ca donație în scopuri caritabile și că va folosi apartamentul pentru a găzdui oamenii care și-au pierdut casele în timpul războiului.

Citește și: Uzinele auto din Rusia, oprite în proporție de 70%. Războiul declanșat de Putin a trimis în șomaj tehnic zeci de mii de muncitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cât de căutată este limba rusă în anul 2022. În județul Iași mai sunt șapte profesori

Limba rusă era materie obligatorie în aproape toate școlile...

Generalul (r) Ben Hodges: Mobilizarea parțială, următorul pas spre o catastrofă tot mai mare pentru Rusia

Într-un interviu pentru Europa Liberă, generalul american (r) Ben...

Ministrul Educației spune că dezvăluirea PressOne despre plagiatul său are ca scop „blocarea legilor educaţiei”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni referitor la...

11 birouri de înrolare din Rusia, incendiate după anunțul privind mobilizarea militară

Începând din 21 septembrie, când Vladimir Putin a anunțat...