miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăRecomandateStrângere de fonduri pentru publicarea primelor volume ale Editurii Doina Cornea

Strângere de fonduri pentru publicarea primelor volume ale Editurii Doina Cornea

Fundația “Doina Cornea” a lansat joi o campanie de strângere de fonduri pentru primele volume ale Editurii Doina Cornea, recent înființată, volume ce vor apărea sub semnătura fostei disidente anticomuniste.

Prima apariție a editurii va fi volumul „Doina Cornea – Jurnal”, prefațat de poeta Ana Blandiana, a anunțat fiul fostei disidente, Leontin Iuhas. Într-o conferință de presă, acesta a dezvăluit că jurnalul mamei sale nu este unul politic.

„Să nu vă așteptați ca jurnalul mamei să fie unul politic. Să nu vă așteptați să fie o biografie. Este un pic din fiecare dar, în primul rând, este o poveste a luptei mamei pentru mântuire”, a spus Leontin Iuhas.

Citiți articolul integral pe Transilvaniareporter.ro

Citiți și

Ruxandra Hurezean: Știați cine a spus despre Brâncuşi „Creează ca un Dumnezeu. Comandă ca un rege. Lucrează ca un sclav”?

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE