vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziSTUDIU 70% dintre români cred că există un leac al cancerului, ascuns...

STUDIU 70% dintre români cred că există un leac al cancerului, ascuns de oculta mondială

Potrivit newsweek.ro, doar 22% dintre bulgari, 27% dintre ciprioți, 29% dintre greci și 34% dintre români cred că este fals că ar exista un leac pentru cancer ascuns din interese comerciale. Prin comparație, media UE este 56%.

46% dintre români cred că în lume există deja un leac pentru cancer, dar este ascuns din cauza unor interese comerciale, iar alți aproape 20% nu se pot pronunța dacă această afirmație este adevărată sau falsă.

Marile companii de farma sunt interesate să vândă în continuare medicamente scumpe pentru cancer, în loc să pună în circulație leacul, aceasta este o credință răspândită în Romania, Bulgaria, Cipru și Grecia. 

Doar 22% dintre bulgari, 27% dintre ciprioți, 29% dintre greci și 34% dintre români cred că această afirmație este falsă.

Prin comparație, media UE este 56%.

Citește articolul integral, pe Newsweek România.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE