luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziStudiu al UBB Cluj: Rata de incidență Covid în municipiul Cluj va...

Studiu al UBB Cluj: Rata de incidență Covid în municipiul Cluj va trece de 6 cazuri la mie imediat după începerea școlii.

Cercetătorii UBB Cluj au făcut o previziune a cazurilor de COVID cu trei săptămâni înainte de începerea anului universitar 2021-2022, iar, în cel mai realist scenariu, vom avea în municipiu 6,1 cazuri la mie, în data de 27 septembrie, conform G4Media care citeaza publicația locala Știri de Cluj.

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Școala de Științe Sociale a UBB și prin intermediul unei echipe de șase cercetători ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB FSEGA), a realizat, cu trei săptămâni înaintea începerii anului universitar 2021-2022,  o previziune a ratei de incidență a cazurilor noi de coronavirus la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

Previziunea realizată în cadrul proiectului de cercetare COVID-19: Romanian Economic Impact Monitor se bazează pe diferite scenarii de evoluție a ratei de reproducere a virusului (R), adică a numărului mediu de persoane infectate de către o persoană deja infectată. Valoarea de peste 1 a ratei de reproducere R arată o creștere a răspândirii virusului, pe când R<1 semnifică faptul că virusul este în retragere.

(…)

Citiți integral pe Știri de Cluj.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE