Summit G7 sub semnul războiului din Ucraina

Data:

Război, climă, foamete, sărăcie, sănătate – reuniunea la vârf G7 nu duce lipsă de teme. Germania este gazda. Cancelarul Olaf Scholz are aşteptări de la această reuniune – şi în ceea ce-l priveşte.

Munţi înalţi cu piscuri înzăpezite, poieni înverzite şi văi cu pâraie albastre – în sudul Bavariei peisajul este de vis. Acolo se află şi hotelul de cinci stele Schloss Elmau, în care cancelarul Olaf Scholz i-a întâmpinat duminică, în calitate de gazdă a reuniunii la vârf G7, pe şefii de stat şi de guvern din Franţa, Marea Britanie, Italia, Japonia, Canada şi SUA.

Continuarea, în Deutsche Welle!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.
1 COMENTARIU
  1. Summitul G7 de la Schloss Elmau si viitorul summit al NATO de la Madrid vor limpezi apele .Deja se cunosc temele principale ce cuprind aducerea unor noi membri ai aliantei occidentale la nivelul UE si NATO . Deja se configureaza apartia unei noi forte NATO extinsa la numarul de tari cu Finlanda si Suedia ca noi membri .In paralel se dezvolta noi capacitati militare si tehnologie de virf cu care intreaga structura militara a NATO va fi dotata .Germania isi mareste si ea capacitatile de lupta si curind vor aparea si noile tehnologii ce vor mari forta militara a NATO. Sistemele balistice vor creste ca si performanta noile arme, de inalta tehnologie , vor face parte din structurile de forta ale NATO .Desprinderea totala de Rusia reaseaza si ea componenta etnica in zonele de razboi .Pina la finele anului 2024 totul se va fi sfirsit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related