Surpări, decopertări, asfaltări. Cât de stabilă este Faleza Superioară a Dunării

Data:

Traficul rutier pe Faleza Superioară a Dunării a fost afectat, în această perioadă, nu doar de intervenţiile echipelor care decopertau şi asfaltau, ci şi de o surpare apărută în zona sculpturii „Fructul Soarelui”. Trotuarul este şi el vălurit, tasările fiind la ordinea zilei. Nu mai vorbim despre breteaua de la Elice, unde circulaţia a fost restricţionată din nou, din cauza unui accident de teren. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, în luna august ar urma să fie prezentat un raport al monitorizării Falezei, timp de doi ani, realizat de specialiştii de la Facultatea de Construcţii din Iaşi.

Întrebat la Reperul Tv despre lucrările de asfaltare care se desfăşoară pe Faleza Dunării, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că acestea fac parte din activitatea de mentenanţă. Şi că surparea apărută este doar o situaţie punctuală, cauzată de ploile abundente şi de infiltraţii.


„Noi avem un raport pe care îl vom prezenta, cel mai probabil, în luna august. Un raport de monitorizare, preţ de doi ani, a Falezei Dunării. Partea bună a lucrurilor este că n-avem de ce să ne temem, n-alunecăm nicăieri deocamdată. Toate teoriile cum că Faleza alunecă în Dunăre vor dispărea după ce va fi citit raportul dat de specialiştii Facultăţii de Construcţii de la Iaşi”, a declarat primarul.

Citește articolul integral în viața-liberă.ro

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“