duminică, 19 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateSurpări, decopertări, asfaltări. Cât de stabilă este Faleza Superioară a Dunării

Surpări, decopertări, asfaltări. Cât de stabilă este Faleza Superioară a Dunării

Traficul rutier pe Faleza Superioară a Dunării a fost afectat, în această perioadă, nu doar de intervenţiile echipelor care decopertau şi asfaltau, ci şi de o surpare apărută în zona sculpturii „Fructul Soarelui”. Trotuarul este şi el vălurit, tasările fiind la ordinea zilei. Nu mai vorbim despre breteaua de la Elice, unde circulaţia a fost restricţionată din nou, din cauza unui accident de teren. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, în luna august ar urma să fie prezentat un raport al monitorizării Falezei, timp de doi ani, realizat de specialiştii de la Facultatea de Construcţii din Iaşi.

Întrebat la Reperul Tv despre lucrările de asfaltare care se desfăşoară pe Faleza Dunării, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că acestea fac parte din activitatea de mentenanţă. Şi că surparea apărută este doar o situaţie punctuală, cauzată de ploile abundente şi de infiltraţii.


„Noi avem un raport pe care îl vom prezenta, cel mai probabil, în luna august. Un raport de monitorizare, preţ de doi ani, a Falezei Dunării. Partea bună a lucrurilor este că n-avem de ce să ne temem, n-alunecăm nicăieri deocamdată. Toate teoriile cum că Faleza alunecă în Dunăre vor dispărea după ce va fi citit raportul dat de specialiştii Facultăţii de Construcţii de la Iaşi”, a declarat primarul.

Citește articolul integral în viața-liberă.ro

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE