miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziSurse: Ce nume se vehiculează în PNL pentru ministere în viitorul guvern...

Surse: Ce nume se vehiculează în PNL pentru ministere în viitorul guvern Ciucă

Liberalii negociază componența guvernului cu PSD și UDMR și fac liste pentru ministerele care le vor reveni în viitorul guvern de coaliție. Pentru singurul minister avizator cu care au rămas, Justiția, în PNL sunt vehiculate mai multe nume, printre care Alina Gorghiu (interesată și de șefia Senatului) și Cătălin Predoiu (fost ministru în guvernele Boc și Orban).

Ce nume sunt discutate în interiorul PNL, potrivit surselor G4Media:

Justiție: Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu
Fonduri Europene: Cristian Bușoi, Florin Roman
Educație: Sorin Câmpeanu, Alexandru Muraru
IMM și Turism: Florin Roman, Călin Bota (actual deputat de Maramureș)
Digitalizare: Raluca Turcan, Robert Sighiartău
Energie: Virgil Popescu, Cristian Bușoi
Externe: Bogdan Aurescu, Rareș Bogdan
Interne: Lucian Bode

Discuțiile sunt în dinamică și pot apărea oricând modificări ale acestor liste, mai ales după discuțiile cu președintele Klaus Iohannis.

Reamintim că PNL, PSD și UDMR au convenit sâmbătă seară ca, dacă PNL va da guvernul, atunci PSD și UDMR vor lua ministerele cu bugete mari. Astfel, PSD va controla Finanțele, Transporturile, Economia, Agricultura, iar UDMR – Dezvoltarea și Mediul, titrează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE