duminică, 19 septembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăSURSE: Ce strategie de comunicare are echipa lui Cîțu pentru a câștiga...

SURSE: Ce strategie de comunicare are echipa lui Cîțu pentru a câștiga alegerile interne și cum cataloghează presa ”adversă”

Un document intern al echipei de comunicare de la guvern a premierului Florin Cîțu, consultat de G4Media.ro, arată principalele linii de mesaj, precum și strategia de comunicare în bătălia internă. Documentul cere de la ceilalți lideri liberali din echipa lui Cîțu ”ponturi despre tabăra Orban” pentru a fi date în presă și stabilește lista cu comunicatorii liberali care să îl promoveze pe Cîțu la emisiunile TV.

De asemenea, documentul arată și care instituții media sunt considerate ostile de echipa lui Florin Cîțu: Realitatea PLUS, B1, RTV, Hotnews (acuzate că ar avea înțelegeri cu Ludovic Orban), dar și G4Media.ro, despre care echipa lui Cîțu susține că ”este mai degrabă favorabil lui Orban, pentru că premierul este o amenințare pentru electoratul USR- PLUS”. Nota redacției: G4Media.ro are un tratament egal pentru toți actorii actorii politici, fără favoritisme și fără atacuri motivate politic, susținerile echipei de comunicare a lui Cîțu sunt complet nefondate.

Printre comunicatorii preferați ai echipei Cîțu se numără Rareș Bogdan, Dan Vîlceanu, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu și Emil Boc.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE