sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăSURSE Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți:...

SURSE Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți: PSD ia 20 de prefecți, inclusiv Capitala, PNL – 18, UDMR – 4

Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți, astfel că PSD va avea 20 de prefecți, inclusiv Capitala, PNL – 18, iar UDMR – 4, au declarat pentru G4Media.ro surse din coaliție.

De asemenea, PSD va avea 39 de posturi de subprefect, PNL – 31, UDMR – 10, iar Minoritățile – 5.

În București, PSD va deține funcția de prefect și va avea și un post de subprefect, iar PNL și UDMR câte un post de subprefect.

G4Media.ro a scris în 8 decembrie că pesediștii l-ar susține pentru funcția de prefect pe Alexandru Hazem Kansou, fost director general STB în mandatul de primar al Gabrielei Firea. Hazem Kansou a fost consilier general din partea PNL, dar a fost exclus din partid în februarie 2020 după ce a votat alături de PSD. În prezent, funcția de prefect al Capitalei este deținută de PNL, care a numit-o în octombrie pe Alexandra Georgiana Văcaru.

Lista de prefecți poate fi citită în G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE