SURSE Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți: PSD ia 20 de prefecți, inclusiv Capitala, PNL – 18, UDMR – 4

Data:

Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți, astfel că PSD va avea 20 de prefecți, inclusiv Capitala, PNL – 18, iar UDMR – 4, au declarat pentru G4Media.ro surse din coaliție.

De asemenea, PSD va avea 39 de posturi de subprefect, PNL – 31, UDMR – 10, iar Minoritățile – 5.

În București, PSD va deține funcția de prefect și va avea și un post de subprefect, iar PNL și UDMR câte un post de subprefect.

G4Media.ro a scris în 8 decembrie că pesediștii l-ar susține pentru funcția de prefect pe Alexandru Hazem Kansou, fost director general STB în mandatul de primar al Gabrielei Firea. Hazem Kansou a fost consilier general din partea PNL, dar a fost exclus din partid în februarie 2020 după ce a votat alături de PSD. În prezent, funcția de prefect al Capitalei este deținută de PNL, care a numit-o în octombrie pe Alexandra Georgiana Văcaru.

Lista de prefecți poate fi citită în G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. De ce nu funcționează | Ziarul de Iași

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. Deși ar trebui să...

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...