joi, 2 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăSURSE. Cum au ajuns UDMR și premierul Cîțu să acuze USR PLUS...

SURSE. Cum au ajuns UDMR și premierul Cîțu să acuze USR PLUS de șantaj politic. Barna: Nu mai merge ca voi să treceți prin Guvern tot ce vreți și noi să aplaudăm ca pinguinii

Un nou blocaj în coaliție după ședința de marți seară. UDMR și premierul Florin Cîțu ar fi acuzat USR PLUS de șantaj politic. Potrivit surselor G4Media.ro, liderul USR, Dan Barna, le-ar fi transmis partenerilor de coaliție că ”varianta în care voi treceți prin Guvern tot ce vreți voi și noi aplaudăm ca pinguinii nu are cum să reziste”.

Barna ar fi cerut ca și proiectele USR PLUS să fie discutate politic cu prioritate, cum ar fi desființarea secției speciale, amendamentele la programul Anghel Saligny, proiectul zero taxe și un program multianual de finanțare a infrastructurii (autostrăzi, căi ferate).

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE