marți, 18 ianuarie 2022
AcasăInvestigațiiSURSE: DNA a demarat procedura de soluționare a plângerii formulate de Clotilde...

SURSE: DNA a demarat procedura de soluționare a plângerii formulate de Clotilde Armand, împotriva directorului Romprest, Bogdan Adimi

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus o plângere penală la DNA împotriva directorului general adjunct al Romprest, Bogdan-Marian Adimi, pentru abuz în serviciu. Potrivit surselor G4Media, plângerea formulată de primarul Sectorului 1, în data de 19.07.2021, împotriva lui Adimi, a fost transmisă pentru soluționare la Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, la DNA.

Reamintim că G4media a relatat despre demersul primarului Clotilde Armand, împotriva conducerii companiei Romprest. Mai precis, Armand  îl acuză pe directorul adjunct al acestei societăți, Bogdan Adimi, că a luat în mod abuziv decizia de a reduce frecvența colectării coșurilor de gunoi stradale la doar o dată pe săptămână. Din acest motiv, pubelele stradale din Sectorul 1 sunt pline ochi pe anumite străzi, în special în centrul Capitalei.

Edilul consideră că directorul Romprest este asimilat unui funcționar public din moment ce compania efectuează un serviciu public de salubritate delegat de primărie.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE