SURSE. Nelu Iordache ar fi trebuit să plece din țară cu o oră jumătate înainte să fie reținut de procurori, dar a pierdut primul avion din cauză că s-a încurcat în formalități

Data:

Omul de afaceri Nelu Iordache ar fi trebuit să plece din țară cu o cursă low cost miercuri la ora 8.10, cu o oră și jumătate înainte să fie preluat de procurorii DNA, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro.

Iordache a ajuns dis-de-dimineață pe aeroportul Otopeni, însă s-a încurcat în formalitățile impuse în contextul pandemic actual, iar până să remedieze problema, avionul a decolat. Astfel, afaceristul a plecat cu următoarea cursă cu destinația Roma, iar când aeronava a decolat, procurorii i-au cerut comandantului să o oprească.

Pilotul s-a conformat, astfel că Nelu Iordache a fost preluat de anchetatori, dus la parchet, iar după șase ore de audieri a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influență și dare de mită.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

28 de inculpați, achitați într-un dosar de contrabandă cu țigări după 7 ani de proces

28 de inculpați, achitați. Într-un singur dosar de contrabandă...

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității...