luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăSURSE. Semnatarii moțiunii premierului Cîțu. Cum arată raportul susținătorilor liberali din teritoriu,...

SURSE. Semnatarii moțiunii premierului Cîțu. Cum arată raportul susținătorilor liberali din teritoriu, PE și Parlament în lupta Orban-Cîțu

Moțiunea depusă vineri de premierul Florin Cîțu prin care a intrat oficial în cursa pentru șefia PNL este semnată de 34 de președinți de filială, 59 de deputați și senatori, 12 președinți de consilii județene din 17 pe care le deține PNL (alți doi fiind indeciși), au transmis surse politice pentru G4Media. Doar doi președinți de CJ îl susțin sigur pe Orban.

Din cei 10 europarlamentari, șapte îl susțin pe actualul premier, la fel cum îl susțin și 3 din cei 4 prim-vicepreședinți ai partidului. Și secretarul-general al PNL, dar și 8 din cei 9 miniștri liberali au semnat moțiunea lui Cîțu.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE